sobota, 28. september 2013

ZAČUTITE SVOJO NOTRANJO MOČ

Vilinsko vodilce za 28. september 2013:

 ≈ ZAČUTITE SVOJO NOTRANJO MOČ

 Bodite to, kar v resnici ste. Začutite svojo notranjo moč. Ste MOGOČNA ljubezen in svetloba. Spomnite se, odločite se! Življenje so odločitve. ≈

Vam danes malce nagaja ta deževna jesen? Ste morda zapadli v melanholijo? In vas čaka kakšno bolj ali manj neprijetno opravilo? Ne skrbite in ne obupujte, kajti moč in energija se skrivata v vas. In prav vsak trenutek jo lahko prikličete na plano. Potrebno se je samo odločiti.

To pomeni, da namesto tega, da rečete:"Eh, danes se slabo počutim, ker je deževen dan... Ker je nizek pritisk... Ker je luna... Ker je moj partner bil nesramen..." Imate možnost, da rečete:"Danes je odličen dan, v meni je vsa moč in energija, ki jo potrebujem!"

Morda dvomite... Poskusite-saj vas nič ne stane, da enkrat poskusite nekaj novega. Namesto tega, da slabo počutje opravičite z nekim razlogom izven vas, poskusite s pozitivnim stavkom. Dajte glasbo na glas, prižgite si svečko, privoščite si čajček ali kavico... In veselo novim izzivom nasproti.

In da! Delo boste odlično opravili. Ko se boste zvečer ozrli za nazaj, boste z nasmeškom rekli: "Danes pa je bil res en lep dan. Čudno-kljub temu, da je bil dež."

 Mir in blagoslov <3



Ni komentarjev:

Objavite komentar