četrtek, 17. julij 2014

LE KDO SI NE ŽELI BITI SREČEN...

Velikokrat pozabimo nase v norem tempu življenja... Služba, družina, otroci, izobraževanje, male in velike tegobe, obljuba tu, obveznost tam... 

Dokler ne ugotovimo, da nas čas prehiteva, da gre življenje mimo nas, da leta bežijo, da so šle naše sanje nekam na stranski tir ali pa v zaprašen kovček pod posteljo, ki namesto, da bi bil naš zvest sopotnik na potovanjih po celem svetu, boleče pestvuje naša obžalovanja, odlašanja in izgovore...


Nekega dne ugotovite, da živite življenje za druge, za obveznosti... Da že dolgo niste zares zadihali s polnimi pljuči, ter da niti ne veste več, kaj pomeni beseda "SVOBODA" in da vas samo še spominja na besedila starih partizanskih pesmi... In da to niti ni življenje. Daleč od tega! 

Za veliko spremembo je dovolj že zelo preprosta vaja, ki vzame nekaj minut na dan:




VAJA ZA SREČNO ŽIVLJENJE: 


Vsak dan (čim bolj pogosto-če ne uspete vsak dan, se ne obtožujte, temveč poskusite izkoristiti prvo priložnost, ki se ponudi) pojdite nekam v naravo, pod prostranost nebesne modrine, zaprite oči, globoko zadihajte, razširite roke in, na glas ali v mislih, recite: 


 "Dovoljujem, da sedaj pride v moje življenje vse lepo in dobro, ki mi je namenjeno." 


Ob izvajanju vaje poskusite zajeti v vaše telo in misli vse občutke otroškega hrepenenja, občutke zaljubljenosti in tiste davne, izgubljene svobode... Da očistijo vaše telo in čakre. Da ta čustva s svojo energijo razsvetlijo vašo avro. S tem pripravite vaše celo bitje, da energije Vesolja brez težav tečejo skozi vas.

Posebej priporočljivo je bos stati na travi ali zemlji. Čudežno moč ima tudi voda-potok, jezero, morje, ocean... V skrajnem primeru tudi lavor na balkonu ni slab ;)


Poskusite, škoditi ne more. Dovolite si spet začutiti sebe. Tisto svoje pravo bistvo. Hrepenečo energijo ljubezni, ki vre v vas in sili na plano. Dovolite ji, da izbruhne kot gejzir! Bolj boste dovolili pozitivnim čustvom, da vas preplavlajo, večji učinek bo imela ta preprosta vaja na vaše življenje. 



Mir, ljubezen in blagoslov <3 







OPOMBA: Spremembe se znajo zgoditi zelo hitro. Pomembno je, da se ne prestrašite in se ne začnete upirati, temveč se predate. Morda boste ostali brez službe, morda bo kdo odšel iz vašega življenje-to je samo okno, ki se je zaprlo, ker se bodo odprla vrata, po katerih že tako dolgo hrepenite. Vztrajajte in "GO WITH THE FLOW" (predajte se toku/plavajte s tokom). Ne dovolite, da zmaga strah. Kajti ob spremembah se vedno pojavi. Ampak vi ste močnejši od strahu. <3

Ni komentarjev:

Objavite komentar